domingo, 15 de abril de 2007

Metro els dissabtes

Avui començo el bloc. La meva intenció és comentar algunes de les notícies que es van succeint tot donant el meu punt de vista o aportant-hi alguna experiència personal que hi tingui alguna relació.

Així doncs, del primer que parlaré és de la posada en marxa d’ahir de la prova per obrir el metro de Barcelona tota la nit els dissabtes. Per fi s’intenta trobar una manera raonable de procurar disminuir els accidents de trànsit i no pas amb tants ineficients carnets per punts.

Però com la Llei de Murphy marca, just ahir vaig veure un accident a les sis del matí. Encara que sabem que n’hi ha sempre de xocs amb vehicles no deixa de ser impactant quan ho veus en primera persona. Un cotxe es va topar amb una moto i es va donar a la fuga. Sembla increïble que hi hagi persones que puguin tenir tan poc seny i tanta sang freda.

Ara bé, el que no sabia la persona que conduïa el cotxe és que al topar-se amb la moto se li va caure la seva matrícula. En aquests moments suposo que deu estar ficada en un ben merescut embolic. En fi, espero que la noia que conduïa la moto estigui bé i que allà on no va arribar la consciència del conductor del cotxe al no parar el vehicle hi arribi la llei.

Tanmateix, aquest cas no deixa de ser un accident de trànsit que de ben segur que amb l’obertura de tota la nit del metro espero que cada vegada se’n vegin menys.

No hay comentarios: