miércoles, 5 de marzo de 2008

Última peça: màxims problemes tècnics

A falta d’unes terceres jornades de simulació per aquest diumenge, hem decidit dedicar un informatiu especial a les eleccions centrant-lo en la campanya electoral.

En aquest cas torno a fer un equip ENG com a redactora però amb un càmera diferent: en Jordi Carbonell.

Ja sabíem dilluns que ens havia tocat fer la peça sobre el partit socialista, però anàvem una mica perduts, amb l'enfoc que calia donar. Ens havíem informat que hi havia un míting a Terrassa el dilluns i un altre al Palau Sant Jordi. Però la manca de temps i les ganes de fer una peça amb un to diferent, va fer decidir-nos a dirigir la peça cap a les noves tecnologies que ha fet servir el PSOE en aquestes eleccions tot fent un paral·lelisme amb els mètodes clàssics que s'han fet servir sempre.

Així que vam trucar a la seu del partit i vam quedar amb la responsable que portava els temes de la campanya socialista amb suport digital. La nostra idea era arribar abans de les sis per tal de filmar, a més, la sortida de l’autocar que es dirigiria cap al míting de Terrassa.

Veuríem a Carme Chacon? Se suposava que sí, però tot va quedar en un supòsit. En arribar a l’autobús només hi havia periodistes. Almenys vam filmar l’autocar, que amb la decoració de la cara de Chacon donava una clara imatge del màrqueting de campanya del partit. Bé, això de filmar és un dir perquè davant d’una càmera que al prémer el botó no s'encenia i després no parava de rodar encara que pitgessis l'stop, l’últim dia de gravar va ser una de les majors odissees de totes.

Finalment vam procedir a l’entrevista i vam fer l'stand up a la sala de premsa. Veient però que el temps es tirava a sobre, vam decidir deixar per dijous filmar l’estanc de Les Rambles i les declaracions. Total, segurament tampoc tindrem sala d'Avid fins les sis... així que podem aprofitar.

El que és curiós és que la darrera peça hagi estat la que més dificultats tècniques ens ha fet patir. La tecnologia és el que té, cal creuar els dits perquè no et falli, sinó, ja has begut oli.

No hay comentarios: