martes, 11 de marzo de 2008

L'especial eleccions, arribant al final del taller


Amb les energies encara per recarregar però amb l’alegria de veure el resultat d’aquest informatiu. I és que no podem negar que quan les coses surten bé, sembla que ja no importin els esforços que s’han necessitat.

Des de la meva posició de VTR on podia veure com anava desenvolupant-se tot l'informatiu, he vist un resultat més que sorprenent. Des dels àudios, els negres... sembla que aquesta vegada tot ha quadrat d’allò més bé.


Pel que fa a la nostra feina de VTRs potser el fet que la Núria Vega i jo ja haguéssim realitzat aquesta tasca anteriorment i que en comptes de dues persones en fóssim tres, ha comportat que la feina fos molt més senzilla i no passar tanta tensió com l'última vegada.

A més, aquest informatiu era potser més complicat tant pels presentadors com per la resta de l'equip, ja que pràcticament tots hi interveníem, i el resultat ha estat prou bo.

Llàstima que sigui l'últim informatiu ja que l'equip cada vegada funciona millor, tot i que com de costum, el resultat sempre és millorable: plans moguts, algunes inseguretats davant la càmera... però jo considero que l'evolució que hi ha hagut ha estat notable i això és el més important.

No hay comentarios: