viernes, 7 de marzo de 2008

Sense energies


Després d'una setmana d’allò més dura, me’n torno a casa sense haver acabat la peça, sense temps de poder editar-la si no faig campana d’alguna assignatura i amb les energies batudes de tot un trimestre carregat.


A les tres hem anat a buscar les càmeres per continuar filmant. Ens hagués agradat fer-ho abans, però era impossible, no es podien reservar càmeres. Així que ens hem dirigit cap a les Rambles, en direcció als estancs i amb la intenció de filmar banderetes, cartells i declaracions de gent del carrer.


Tot i les intencions, diferents problemes amb el so (aquesta peça la declaro solemnement la dels problemes tècnics) han fet que acabéssim filmant els estancs i alguns cartells i que haguéssim de tornar per intentar arreglar el so i després buscar declaracions.


Sembla que malgrat no tenir-ho tot fins poc més de les sis de la tarda, tampoc haguéssim pogut editar res abans ja que els nostres companys ens han dit que quan hem arribat només portàvem uns minuts editant.


En fi, malgrat els esforços no ho hem pogut acabar. Dilluns no podré anar a l’assignatura d’empresa per poder tenir-ho editat a les 3 de la tarda.

Potser m’estic queixant molt, ho sé, però es que sort que s’acaba el trimestre perquè realment estic ja sense energies. Suposo que el mal de cap que tinc tampoc m’ajuda a veure-ho tot massa clar... Demà serà un altre dia.

1 comentario:

Anónimo dijo...

See Here or Here